avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Atac informatic
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Atac informatic

Ieri am jucat un joc pe un server din Bacau si am fost scos din joc de un admin care pe lângă kick mi-a modificat toate setarile in joc, mi-a schimbat numele si cand intram pe un alt server scria in continuu ca eu sunt de rahat.
daca eu filmez toata aceasta intamplare am vreo sansa in instanta? se pedepseste un astfel de lucru?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 17:30, 17 Martie 2010
Lasa-ma sa ghicesc jucai CS 1.6, ok. Dumneavoastra cand intrati pe serverul lor scrie ca serverul isi reserva dreptul de a putea executa comenzi pe "jocul" dvoastra.
Deci nu prea aveti sanse. Parerea mea.
Daca o luam strict legal "atacul informatic" trebuie sa prezinte un pericol social sa fi cauzat o paguba morala/materiala. Cum nu este vorba de asa ceva nu-si are rost o plangere.

Daca privim si din punct de vedere tehnic este 99,99% imposibil de demonstrat ca persoana X a facut ce ati prezentat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"furt" sau nu? va rog ajutati-ma! Eldondo Eldondo As vrea sa incep prin a va ura un calduros "La Multi Ani!" tuturor membrilor activi ai acestui forum. In cautarea unui raspuns la problema mea, care o voi ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman? ContSters176126 ContSters176126 de Toma Caragiu va mai aduceti aminte?de Birlic?etc.,etc, nu stiu daca e potrivit cel mai ,cea mai!multi au fost sau sant buni. (vezi toată discuția)
Cum acționez în instanță pe cineva care mi-a expus istoricul medical în public? ContSters470142 ContSters470142 Va salut cu stima!!:) Ma adresez dvoastra in urmatoarea speta: -dupa un post al meu pe un forum de discutii generalist, am ajuns la un conflict de idei si ... (vezi toată discuția)