avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cadrele militare active pot deschide PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cadrele militare active pot deschide PFA?

cadrele militare active pot deschide PFA?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 19:34, 17 Martie 2010
Citit OUG 44/2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si militar in activitate - compatibil? ContSters61634 ContSters61634 Buna ziua, Un militar in activitate poate fi PFA? Conform statutului cadrelor militare reiese doar o interdictie de a exercita alte fct. cu exceptia celor ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl si infintare intreprindere individuala ana & maria ana & maria as vrea sa deschid o intreprindere individuala dar nu prea stiu cu ce se maninca. am citit oug 44/2008 dar nu prea sunt lamurita - o intr.individuala poate ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa sau intreprindere individuala de catre un student? AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Sunt studenta la un masterat la zi, si as dori sa-mi deschid fie un PFA, fie o intreprindere individuala, in functie de costurile si avantajele pe ... (vezi toată discuția)