avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... repunere pe rol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

repunere pe rol

buna tuturor As dori sa ma lamuriti Sunt intr-un partaj de iesire din indiviziune iar dupa judecarea fondului pe 9 martie depun concluzii scrise judecatoarea amana pronuntarea hotarari pe data de 16 eu in calitate de reclamant nu ma prezint merg astazi in 17 si intreb la registratura care e solutia iar solutia e repunerea pe rol a cauzei Ma intreb de ce ? Cand s-a judecat fondul avocatul paratilor inmaneaza judecatoarei o cerere reconventionala fara ca si mie sa-mi parvina un exemplar judecatoarea ea act si spune pronuntare pe 16 asta dupa ce a mai depus o cerere reconventionala cu 6 luni in urma
Cel mai recent răspuns: molul , utilizator 14:44, 17 Martie 2010
treb vazut dosarul..,sunteti sigur ca era o alta cerere reconv ,sau erau concluzii scrise?luati-va un avocat(platiti o consultatie pt studierea dosarului) si impreuna sa mergeti sa vedeti dosarul si va v-a lamurii.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
Cristina Voicu, Avocat
da trebuie sa astept pana saptamana viitoare sa am acces la dosar ca de la judecator la registratura dureaza cam o saptamana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunerea cauzei pe rol clr2607 clr2607 Solutie: Înch. Repune cauza pe rol la data de 29.03.2013, C.6R, cu citare părţi ptr. a se oferi lămuriri suplimentare ptr. soluţionarea cauzei pe fond. ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Nu înțeleg decizia instanței: ,,uneşte cu fondul excepţiei lipsei calităţii de reprezentant a reclamantei''. vă rog să-mi explicați StefaniaEmerson StefaniaEmerson Instanta a zis asa: Uneşte cu fondul excepţiei lipsei calităţii de reprezentant a reclamantei. Stabileşte termen la 16.04.2018, pentru continuarea ... (vezi toată discuția)