avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Repunerea cauzei pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Repunerea cauzei pe rol

Solutie: Înch. Repune cauza pe rol la data de 29.03.2013, C.6R, cu citare părţi ptr. a se oferi lămuriri suplimentare ptr. soluţionarea cauzei pe fond. Irev. Pron. în şed. publică.
Imi poate explica cineva ce inseamna?In ce conditii,cand se decide repunerea cauzei pe rol,ce inseamna repunerea cauzei pe rol,ce inseamna solutionarea cauzei pe fond?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:25, 15 Februarie 2013
Instanta de judecata a dispus repunerea cauzei pe rol ,pentru lamuriri suplimentare.

Citarea partilor este obligatorie.

Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Instanta nu este lamurita cu privire la obiectul cererii de judecata/cererii reconventionale sau nu e lamurita de probatoriul administrat.

Discutati cu avocatul care va reprezinta sa formuleze note scrise/ concluzii detaliate in scris cu solicitarile care le aveti si depuneti-le la dosar.
Dupa redactarea incheierii de repunere pe rol ar trebui ca dvs sau avocatul sa mearga sa studieze dosarul, deoarece in incheiere se vor mentiona aspectele pe care instanta doreste sa le lamureasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in rol iulya_muzzy iulya_muzzy Am un dosar civil in curs si azi am primit ca solutie ca a fost repus pe rol. Imi poate spune cineva ce inseamna acest lucru si daca eu, ca reclamanta trebuie ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort ambigua. trebuie apel? micheller micheller In hotarare, instanta pe de o parte disjunge judecarea partajului de divort, dar pe de alta parte, admite cererea reconventionala a paratului, in care solicita ... (vezi toată discuția)
Partaj - repunere pe rol dupa ce instanta a ramas in pronuntare- ce inseamna? ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! La un proces de partaj bunuri s-a amanat pronuntarea de 2 ori apoi am citit pe just.ro ca s-a repus pe rol.Ce inseamna mai precis? Cate termene ... (vezi toată discuția)