avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj - repunere pe rol dupa ce instanta a ramas in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj - repunere pe rol dupa ce instanta a ramas in pronuntare- ce inseamna?

Buna ziua!
La un proces de partaj bunuri s-a amanat pronuntarea de 2 ori apoi am citit pe just.ro ca s-a repus pe rol.Ce inseamna mai precis? Cate termene vor mai fi si ce se intampla la repunere.?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:25, 3 Octombrie 2015
Inseamna ca instanta a constatat ca sunt necesare probe sau lamuriri noi.
Veti primi citatie si veti vedea care este situatia in fapt, respectiv care sunt motivele in concret pentru care instanta a dispus repunerea pe rol.
In privinta termenelor- un termen/doua depinde de situatia ce urmeaza a fi lamurita.

Deliberarea şi pronunţarea hotărârii
Art. 400 noul cod de proc.civ.
Repunerea pe rol
Dacă, în timpul deliberării, instanţa găseşte că sunt necesare probe sau lămuriri noi va dispune repunerea pe rol a cauzei, cu citarea părţilor.
.Avocatul trebuie sa se mai prezinte sau partile dau lamuriri /probe?
Va multumesc ,week-end placut
Dacă un avocat v-a reprezentat la proces acesta trebuie să vă reprezinte în continuare.
Va multumesc!
Repunerea pe rol inseamna ca, instanta nu a fost pe deplin edificata si, mai are nevoie de lamuriri,daca ati fost reprezentata de avocat va merge si dupa repunerea pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii danagabriela11 danagabriela11 ce pot intelege prin : În baza art. 400 Cod procedura civila repune cauza pe rol. Acorda termen la data de 26.03.2015 pentru când vor fi citate pârtile. ... (vezi toată discuția)
repunere pe rol,definitie ,cauze. ContSters136493 ContSters136493 Care pot sa fie [b]MOTIVELE[/b]pentru care o cauza aflata deja [b]IN PRONUNTARE[/b],poate sa fie repusa pe rolul de judecata. Poate constitui incapacitatea ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol elena_1234 elena_1234 Buna seara, sapt aceasta am avut termen la un proces la curtea de apel. Eu nu m-am prezentat, dar am solicitat sa se judece in lipsa. Nici cealalta parte nu ... (vezi toată discuția)