avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... datorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

datorii

ce pot intelege prin : În baza art. 400 Cod procedura civila repune cauza pe rol. Acorda termen la data de 26.03.2015 pentru când vor fi citate pârtile. Reclamantul va fi citat cu menţiunea de a preciza cum s-a făcut imputaţia plaţilor in suma de 1.011 lei conform chitanţei nr. .... si in suma de 2.059 lei conform chitanţei nr. ...., plaţi efectuate de paratul ....... si cu menţiunea de a preciza daca îşi mai menţine acţiunea cu privire la debitul solicitat fata de plăţile efectuate.
Cel mai recent răspuns: danagabriela11 , utilizator 11:11, 25 Februarie 2015
Inseamna ca ati avut o actiune civila pe rol,care a fost suspendata si ulterior a fost repusa pe rol,cu termen de judecata 26.03.2015
Art.400 NCPC.Repunerea pe rol"Daca in timpul deliberarii,instanta gaseste ca sunt necesare probe sau lamuriri noi va dispune dispune repunerea pe rol a cauzei,cu citarea partilor". Rezulta ca, cauza a fost repusa pe rol in timpul deliberarii,fiind necesare probe sau lamuriri noi,si, nu a fos repusa pe rol urmare suspendarii , cum gresit a spus utilizator ynocentta.
Va multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - repunere pe rol dupa ce instanta a ramas in pronuntare- ce inseamna? ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! La un proces de partaj bunuri s-a amanat pronuntarea de 2 ori apoi am citit pe just.ro ca s-a repus pe rol.Ce inseamna mai precis? Cate termene ... (vezi toată discuția)
Pot formula cerere reconventionala sau intampinare dupa repunerea cauzei pe rol? cata78 cata78 buna ziua sunt parte intr-un proces de marirea pensiei de intretinere la termenul fixat m-am prezentat la judectorie , judecatoarea m-a anuntat ... (vezi toată discuția)
Intampinare depusa dupa expirarea termenului Adrianz3 Adrianz3 Ce se poate intampla daca intampinarea este depusa dupa expirarea termenului? Inafara de sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca ... (vezi toată discuția)