avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... repunere in rol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

repunere in rol

Am un dosar civil in curs si azi am primit ca solutie ca a fost repus pe rol. Imi poate spune cineva ce inseamna acest lucru si daca eu, ca reclamanta trebuie sa fac vreo cerere sau ceva. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 21:23, 25 Februarie 2011
Daca nu ati facut dvs. cererea de repunere pe rol insemna ca s-a facut din oficiu. Depinde ce scrie pe citatie.
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
avvalentina, utilizator
Daca s-a repus pe rol, inseamna ca dosarul se afla in stare de judecata, nu mai e suspendat. Poate acest lucru s-a produs ca urmare a unei cereri inaintata de catre cealalta parte. Dumneavoastra trebuie in aceste conditii sa va sustineti actiunea la termenele care vor urma, sa solicitati administrarea probatoriului, daca acesta nu a fost propus anterior suspendarii cauzei, etc.
Multumesc de mesaj. As vrea sa va mai zic ca eu pe data de 16 febr s-a incheiat procesul ptr pretentii si asteptam sentinta pe data de 23 febr. In aceasta data s-a hotarat repunerea pe rol a dosarului. Daca eu asteptam sentinta dupa ce au fost audiati martorii, de ce s-a repus pe rol?
Ms anticipat
Se poate ca judecatorul sa fi realizat ca a uitat sa fac un anumit act de procedura sau nu e lamurit in legatura cu un anumit aspect al cauzei si numai prin repunerea pe rol poate indeplini actul sau primi lamuririle necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a procesului atomol atomol Instanta de judecata poate sa repuna pe rol procesul civil dupa ce la ultima infatisare a spus sentinta in pronuntare? Mise pare dubioasa rau aceasta hotarare ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a_gmona a_gmona Buna ziua! Am o mare nelamurire. Asteptam pronuntarea la o cauza ce dureaza de 2 ani, s-a anuntat incheierea, sentinta data \" repunerere pe rol\". Ce ... (vezi toată discuția)
Termen repunere pe rol ContSters228970 ContSters228970 Daca recursul a fost depus pe 04.08.2011, primul termen a fost pe 11.05.2012,si tot atunci a fost suspendat, la ce data se incheie daca nu se depun acte si nu ... (vezi toată discuția)