Am un dosar civil in curs si azi am primit ca solutie ca a fost repus pe rol. Imi poate spune cineva ce inseamna acest lucru si daca eu, ca reclamanta trebuie sa fac vreo cerere sau ceva. Multumesc
Daca s-a repus pe rol, inseamna ca dosarul se afla in stare de judecata, nu mai e suspendat. Poate acest lucru s-a produs ca urmare a unei cereri inaintata de catre cealalta parte. Dumneavoastra trebuie in aceste conditii sa va sustineti actiunea la termenele care vor urma, sa solicitati administrarea probatoriului, daca acesta nu a fost propus anterior suspendarii cauzei, etc.
Multumesc de mesaj. As vrea sa va mai zic ca eu pe data de 16 febr s-a incheiat procesul ptr pretentii si asteptam sentinta pe data de 23 febr. In aceasta data s-a hotarat repunerea pe rol a dosarului. Daca eu asteptam sentinta dupa ce au fost audiati martorii, de ce s-a repus pe rol?
Ms anticipat
Se poate ca judecatorul sa fi realizat ca a uitat sa fac un anumit act de procedura sau nu e lamurit in legatura cu un anumit aspect al cauzei si numai prin repunerea pe rol poate indeplini actul sau primi lamuririle necesare.
Repunere pe rol
a_gmona
Buna ziua!
Am o mare nelamurire. Asteptam pronuntarea la o cauza ce dureaza de 2 ani, s-a anuntat incheierea, sentinta data \" repunerere pe rol\". Ce ... (vezi toată discuția)