avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

As vrea sa stiu daca IFN-urile la care am facut un credit pot sa te oblige prin executare silita sa platesti toata suma odata ,sau numai lunar pe o anumita perioada de timp? Mentionez ca creditul a fost facut fara garantii imobiliare.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 16:49, 17 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
User deneyda cred ca exagerati cu postarea aceluiasi subiect de mai multe ori...Regulamentul de postare prevede clar faptul ca acest mesaj (inutil dealtfel), va fi sters.
Nu va avertizez despre faptul ca in mod intentionat incalcati Regulamentul de postare in forum, doar va atentionez...
Sper sa cititi si Regulamentul cu atentie:
www.avocatnet.ro/content/tag...
O sa va sterg mesajul anterior postat.
O zi buna :)

Multumesc pentru intelegere si colaborare.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment @d-l goe gi-jane2 gi-jane2 Userul D-l Goe primeste avertisment pentru ca desi atentionat, continua incalcarea articolelor 2.2; 2.4; 2.7 din regulament. 2.2. Sunt interzise: atacul ... (vezi toată discuția)
Lnformarea reclamatului de chemare in judecata aser aser Am informat pîritul CNADNR ca am facut Plîngere contraventională împotriva unui anumit pv al său comunicîndu-i nr de dosar al plingerii si judecatoria ... (vezi toată discuția)
Nemultumire fata de cuantumul pensiei de intretinere stabilite prin hotararea de div lili5 lili5 ce pot sa fac avand in vedere ca sentinta inca nu este definitiva? De asemenea nu sunt multumita ca nu i s-a impus sa plateasca retroactiv pensia adica de la ... (vezi toată discuția)