avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

taxa judiciara de timbru

Trebuie sa depun o cerere de admitere la masa credala la Tribunalul Bucuresti...Firma creditoare isi are sediul social inJilava, Jud llfov.....am vb cu administratorul judiciar si mi-a spus ca trebuie sa platesc 120 lei la primaria unde isi are sediul creditorul adica Jilava....Asa sa fie?!...stiam ca acolo unde isi are sediul debitorul....Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 19:50, 17 Martie 2010
E corect cum ti-a spus administratorul judiciar.
In textul modificator al legii taxelor de timbru se spune ca plata taxei se face la directia de impozite si taxe locale de la sediul debitorului taxei, ori debitorul taxei esti tu creditorul.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere masa credala prin administrator special caprice caprice Buna ziua ma ajutati va rog cu un model de cerere de incriere prin administrator special la masa credala a unei societati comerciale? Multumesc (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
In cazul inscrierii la masa credala, taxa judiciara unde se plateste ?beneficiarul este primaria municipiului sau tribunalul ? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Pot plati taxa judiciara la orice banca sau doar la trezorerie ? Beneficiarul taxei judiciare este primaria municipiului sau tribunalul ? (vezi toată discuția)