avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... PRIMA INMATRICULARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

PRIMA INMATRICULARE

ca persoana cu handicap, ce scutiri am pentru prima inmatriculare, taxa de poluare si tot arsenalul de accize si taxe ce se prevad la inmatricularea unui autoturism ... precizez, autoturismul este adaptat handicapului.
Cel mai recent răspuns: ana-maria voicu , utilizator 15:54, 20 Martie 2010
Masinile detinute de persoanele cu handicap sunt scutite de plata taxei de poluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care autovehicule mai sunt scutite in prezent de la plata timbrului de mediu? loverboy23 loverboy23 Dupa ultimele modificari aduse timbrului de mediu, mai sunt ceva scutiri de la plata lui? Stiam ceva de persoanele cu handicap, cum ca ei ar mai fi inca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina pe persoana cu handicap carmen-ioana carmen-ioana buna,matusa mea are un handicap de gradul 2 si sotul ei la fel,are o masina inmatriculata pe numele ei dar care ulterior a vandut-o si nu a radiat-o de la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue pt persoana cu dizabilitati. dignitas dignitas Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism care se afla deja in Romania, pe numele unui cetatean roman. Masina a fost cumparata din Elvetia in urma ... (vezi toată discuția)