avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... programul "rabla"
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

programul "rabla"

in legatura cu programul "rabla"as avea si eu o intrebare:daca detin o masina care a fost imatriculata pe numele meu dar acum este radiata din circulatie aceasta masina se mai incadreaza la programul "rabla"? va multumesc
Nu se mai poate.
Pt ca sa fi putut beneficia de program, trebuia radiata pe baza certificatului de distrugere de la Remat, care v-ar fi dat la predarea masinii catre ei ( si la demonstrarea ca aveti toate documentele in ordine: certificat de inmatriculare, cartea de identitate) voucher-ul.

Dvs. evident nu mai puteti parcurge etapele programului, masina fiind deja radiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut informatii ptr rabla neagu ctin neagu ctin Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea ... (vezi toată discuția)
Programul rabla - ce documente sunt necesare? adrianag10 adrianag10 care sunt actele necesare pt a preda o masina la remat,si care sunt primii pasi de urmat?.!.Mai trebuie ceva de la primarie,trebuie facuta programare?.Va ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui vaucher rabla complet GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua va rog mult ,o expunere scurta si clara la urmatoarea intrebare: care este ordinea etapelor ce trebuie urmate pentru a obtine un vaucher rabla ... (vezi toată discuția)