Cand infintez PFA-ul ,pot trece 2 obiecte de activitate?
de exemplu, umplere cartuse pt.imprimante,faxuri si comert
multumesc si astept un raspuns
Marina B
Fara a da mai multe detalii, este mai greu sa gasiti un raspuns.
Asa, cu titlu informativ, pentru comert este suficient un certificat de absolvire a unei forme de invatamant, iar pentru experienta profesionala, un document din care sa rezulte ca ati practicat ...
Mai multe amanunte le gasiti in Anexa la OG 44/2008, sau mergeti la Registrul Comertului de care apartineti si cu siguranta veti obtine aceste informatii foarte usor
Daca nu aveti studii de specialitate (calificare), este suficienta experienta profesionala in domeniul in care doriti sa activati.
Aceasta trebuie sa fie de minim 2 ani, si se dovedeste cartea de munca, ce se depune in copie la dosarul de infiintare al PFAului.
In functie de functionarii de la Registrul Comertului, mai sunt acceptate si alte probe pt studii (calificare), cum ar fi adeverinta de la facultate in care sa fie specificat faptul ca ati urmat cursuri de... (care sa aiba legatura cu activitatea pe care doriti sa o desfasurati). Aceasta este insa doar o varianta cam "trasa de par", cum s-ar zice.
Cereti mai multe detalii la Registrul Comertului.
Ii sau pfa
ela1987
Buna ziua, as vrea sa imi infintez o II sau un PFA si nu stiu care dintre ele ar fi mai buna, am inteles ca mai nou se pot face angajari si cu PFA; daca ma ... (vezi toată discuția)