buna seara, astazi am primit citatie precum sunt chemat in instanta , sa explic pe scurt, am fost prins de catre politie sub influenta bauturii ,mi-a gasit 0.9 mg in aerul expirat ,sa extras probe biologice era peste 0.9 pur in sange , am facut si un mic accident (cand am dat cu spatele am zgariat un pic spoilerul) doar atat . Am dat copie dupa asigurare etc. permisul il am suspendat , nu spune pentru cat timp in dovada doar ca nu mai am voie sa circul pe drumurile publice pana la rezolvarea dosarului ptr ca mi sa intocmit si dosar penal . Sunt chemat pe 20 aprilie , e prima data in viata mea cand sa intamplat asta si nu stiu cum va fi la proces, in citatie spune ca trebuie sa vina si matorul , ca a fost is un martor ..acuma vreau sa-mi spuneti daca se poate termina din primul proces toata taraboiul asta sau va mai dura ....oricum am inteles ca voi primi o amenda dar nu stiu cat minima este de 1000 RON cred si cu suspendare dar cred ca asta va decide judecatoria. Si daca vreau sa plec acuma in afara , pot pleca ? sau ma va cauta politia in afara , chestie este ca am o nunta in familie si culmea pe 24 aprilie e nunta .... ce ma sfatuiti ? vreau sa stiu de la cineva daca a mai patit asa ceva ,cum va fi la tribunal ? se va putea termina din prima ? i-mi va da cu suspendare saau voi face puscarie ?astept raspuns cu mare interes ..multumesc
Da, e un pic ca dracu, dar poti cere o audienta la comandantul politiei de pe raza unde sa intimplat si te va pasui , sa spun asa , dar nu te va ierta , pina iti rezolvi problemele dupa care vei plati niste amenzi , in principiu trebuie sa bati fierul cit este cald, puscarie nu faci pentru ca nu ai omorit pe nimeni si in plus nu ai fost violent, ai colaborat cu organele de cercetate penala, sa zic asa , nu? CAPUL PLECAT NU IL TAIE SABIA. CU STIMA TEO-10
Atata timp cat autoritatea nu a dispus interdictia parasirii localitatii, puteti sa plecati
Avand in vedere interesul dvs de a parasi teritoriul ,se impune sa angajati avocat care sa va reprezinte si sa va apere interesele
Instanta de judecata suverana in solutionare ,este unica competenta sa analizeze probele administrate si sa dispuna solutia
Inchisoarea este 1-5 ani.Numai instanta poate dispune interzicerea de a parasii localitatea.Este o masura de siguranta dar asta se face in momentul in care s-a facut o propunere de arestare si s-a respuns cererea.
In al doilea rand,se poate da si o pedepsa a inchisorii cu suspendare dupa cum indica jurisprudenta dar depinde si de multi alti factori.