avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... as avea si eu nevoie de opare sau un sfat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

as avea si eu nevoie de opare sau un sfat

muncesc in cipru ,eram la un club si in cele din urma mort de beat am plecat in drumu meu vad o masina cu geamu deschis ( nu mi-am dat seamaca era langa sectia de politie) cred ca dormeau de nu m-au prins ))am sustras un pachet de tigari si 2 perechi de ochelari , plec si in drumu meu vad o bicicleta de copii pe jos , o iau si in cele din urma ,o patrula ma opreste ma intreaba debicicleta , mi-oconfisca ma controleaza gasesc acele bunuri si ,,,, ma intreaba ce este cu ele ,, le spun ca sunt ai mei si o pereche din greseala am luat de la club de pe masa unde stateam , nu m-auintrebat cum macheama , si imi spun sa plec ,ok bune si frumoase, dupa care vad o masina ,nu stiu de ce m-a mancat in fund sa intru in ea si am luat un telefon de 40 de euro , un flash player si un portofel cu 2 carti de identitate , ok ies si plec , portofelu l-ama runcat ca era gol , in drumu meu spre casa ma duc laun peco sa ma eliberez delichid si am deschis oalta masina dar nu amluat nimic am plecat,, acuma imi este frica ce sa fac, nu am mai furat niciodata nu am amprente la politie , sunt curat ,, (pana acuma) risc puscarie daca sunt prins ,, sa intamplat in urma cu 3 zile ,, spunetimi va rog sunt singurulajutor acasa cu banii, de felumeu sunt onest si sincer , un exemplu bun ar fi ca am avut si vanzarea peo saptamana de la cafeneaua la care muncesc ( 40000euro) si schimb si lunar cecurile colegilor , si nu am furat un cent timp de 4 ani ,, ajuttatima sa imi iau aceasta greutate ,,, sa parasesc tara ,, sa ma duc sa recunosc, nu stiu

Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 19:17, 10 Octombrie 2011
Stimate domn, sinceritatea cu care ralatati aceste fapte pe forum...va poate conduce in temnita....
e bine sa contactati un avocat si sa vedeti ce si cum... :))))
P.S. situatia de mai sus reflecta destul de clar faptul ca ''romanul'' nu se poate stapani, ''pune mana pe tot ce ii pica''....iar cand da de necaz isi pune toalele in cap!!!!!
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
sebastian-barbulescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inculpat furt auto un_nimeni_celebru un_nimeni_celebru buna seara.am si eu o mica problema cu organele de cercetare penala. acum cca 8 luni cativa asa zisi prieteni au sustras o masina modificata pentru ... (vezi toată discuția)
Abuzuri intre soti victor_teodorescu victor_teodorescu ma aflu intr-o situatie foarte delicata: anul trecut in februrie am plecat in cipru pentru a munci; ca ficare de nevoie. mi-am anuntat familia ( sotia) pe ce ... (vezi toată discuția)
Hoț bătut de păgubaș. lovire sau tâlhărie? robomax robomax daca am prins un hot la furat,l am batut i am luat scula cu care fura si adidasii,poate fi considerat talharie daca eu am retinut scula aia ca proba pentru ... (vezi toată discuția)