avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individuala magazin
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individuala magazin

Imi poate spune cineva va rog daca numele intreprinderei individuale este numele persoanei si vreau sa deschid magazin unde trebuie sa inregistrez numele magazinului.
Cel mai recent răspuns: madalinax , utilizator 23:00, 17 Martie 2010
Imi poate spune cineva va rog daca numele intreprinderei individuale este numele persoanei

DA
si vreau sa deschid magazin unde trebuie sa inregistrez numele magazinului.

NU se inregistreaza.
Dar, daca doriti sa va protejati o denumire la OSIM, o marca inregistrata ... o puteti face.

Alberto Kurtyan

multumesc mult pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire punct de lucru valto valto as dori sa stiu daca e posibil si ce pot face daca detin un punct de lucru declarat si in acelas oras o alta firma isi deschide un punct de lucru cu denumire ... (vezi toată discuția)
Pfa -denumire Angie_31 Angie_31 Buna ziua! Este in regula sa promovez PFA-ul meu cu alt nume decat cel de familie si numele mic? Adica pentru un website, de exemplu. Multumesc pt ajutor! (vezi toată discuția)
Numele unei societati stanbogdan23 stanbogdan23 Am o dilema , va rog ajutati-ma ... Vreau sa ma asociez cu un prieten sa deschid un magazin de haine intrun centru comercial. Societatea are ca domeniu de ... (vezi toată discuția)