avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cu cat timp inainte se rezerva locul la starea civila?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cu cat timp inainte se rezerva locul la starea civila?

Daca ma casatoresc pe 26 iunie, pot merge de luna aceasta (martie) la primarie pentru a rezerva data pentru cununia civila?? Am citit ca actele se depun cu 14 zile inainte de casatorie... ni se pare cam prea din scurt...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:38, 18 Martie 2010
Este bine sa inaintati cererea in timp util,astfel incat indiferent de numarul solicitantilor ,sa beneficiati de inregistrare concreta din partea autoritatii starii civile
Casa de piatra si copii frumosi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Acte cununie civila Petre1 Petre1 Buna ziua Scurt si la obiect. Sunt in strainanate cu munca. Si nu imi pot lua prea mult timp liber pentru a veni in tara si a face actele pentru cununia ... (vezi toată discuția)
Cununie civila in alt judet Celmic Celmic Buna ziua! Eu si prietena mea am hotarat sa ne casatorim si am dori sa o facem undeva pe malul marii (stiu, vom ingheta). Problema e ca ne este greu sa gasim ... (vezi toată discuția)