avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... perioada de preaviz
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

perioada de preaviz

daca sunt inperioada de preaviz si vreau sa ma angajez in alta parte cum pot sa inchei colaborarea cu prima firma fara sa deconspir intentia mea?
Perioada de preaviz la concediere, angajatorul mi-a comunicat verbal ca pot sta acasa fara sa lucrez acea jumatate de norma, de altfel cind m-am prezentat cu un concediu medical nu am fost primita in curtea intreprinderii... cum pot face sa aflu date despre situatia mea actuala
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
dragan smeada, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:42, 18 Martie 2010
Despre ce preaviz este vorba, demisie sau concediere? In perioada preavizului trebuie sa lucrati. Asta nu va impiedica sa incheiati un CIM cu alt angajator la care veti lucra in afara orelor de program prestate la actualul angajator. Contractul va fi incheiat la data expirarii perioadei de preaviz sau data renuntarii de catre angajator la aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim GeorgeG GeorgeG Buna ziua! Mi-am dat demisia de la societatea la care lucrez iar termenul de preaviz s-a implinit. Dupa implinirea termenului am predat unele bunuri care ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul contractului de munca pe durata determinata cld cld Buna, In cazul in care contractul meu de munca este unul pe durata determinata mai trebuie sa respect termenul de preaviz? Motivul pentru care intreb ... (vezi toată discuția)
Itm ElenaLidia ElenaLidia Daca depun o plangere la ITM in legatura ca nu vor sa ma mai primeasca la munca in perioada de preaviz specificata in cererea de demisie si ei nu depisteaza ... (vezi toată discuția)