avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM

Buna ziua!
Mi-am dat demisia de la societatea la care lucrez iar termenul de preaviz s-a implinit. Dupa implinirea termenului am predat unele bunuri care le-am avut in folosinta. Angajatorul mi-a spus ca imi va face fisa de lichidare dupa verificarea bunurilor (este vorba de chitantiere).
Influenteaza acest aspect, respectiv durata verificarii, data de la care CIM inceteaza? Pot considera ca CIM a incetat la data expirarii preavizului urmand a ma angaja in alta parte daca nu am fisa de lichidare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 16 Septembrie 2011
Cim inceteaza la data expirarii perioadei de preaviz.
Art.81 (7) Contractul individual de munca inceteaza la data expirarii termenului de preaviz sau la data renuntarii totale ori partiale de catre angajator la termenul respectiv.
Va multumesc pentru raspuns.
Sa inteleg asadar ca incetarea CIM se inregistreaza la ITM de la data expirarii preavizului fara a avea vreo influenta verificarea bunurilor predate si intocmirea fisei de lichidare?
Poate angajatorul sa conditioneze incheierea CIM de intocmirea si semnarea fisei de lichidare?
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2011
GeorgeG, utilizator
Nu are cum sa influenteze data de incetare a c.i.m. intocmirea si semnarea fisei de lichidare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme demisie alexandru.cenusa alexandru.cenusa In data de 18.11.2009, mi-am depus demisia. Am comunicat-o patronilor, iar pentru ca serviciile de contabilitate si de resurse umane sunt externalizate, am ... (vezi toată discuția)
Preaviz eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo baza legala de fi obligat sa exerciti preavizul de demisie de 20 de zile , conform contract . Cu alte ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dianapav dianapav Buna ziua, Data de incetare a unui preaviz pentru demisie este 31.08.2018. Este aceasta zi pontata, mai vine salariatul in 31.08.2018 la serviciu? Se opereaza ... (vezi toată discuția)