avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont bancar blocat de primarie
Discuție deschisă în Executare silită

Cont bancar blocat de primarie

I decursul timpului am acumulat amenzi de circulatie in valoare de 800RON ( din care o amenda de 200 RON este platita insa se pare ca nu a fost inregistrata )

Ieri am fost la banca ( ING ) am depus o suma de bani pe card dupa care am vrut sa fac o plata catre un alt cont , dupa mai multe incercari nereusite de a transfera banii sau a ii scoate am intrebat un anganjat al banci ce se petrece, acesta ma informat ca avand suma acumulata de 800 RON amenzi primaria sectorului 4 prin ordin judecatoresc mi-a blocat cardul astfel incat doar pot depune banii pe el insa nu ii pot scoate.

Tin sa precizez ca nu am fost informat despre acest lucru nici de primarie sau banca.

Eu imi pot recupera banii de pe card fara sa platesc restul amenzilor de 600 RON ?
Cat de departe pot merge cei de la primarie cu aceste lucruri ? Am pe numele meu o masina, ma pot trezi intr-o buna zi ca am ramas fara ea ?
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 13:19, 8 Mai 2010
buna ziua, eu am contul blocat de adm financiara,as vrea sa stiu si eu cat poate sa-mi tina contul blocat avand un vedere ca suma este destul de mare si nu stiu cand o sa reusesc sa achit debitul
ionicuta a scris:

buna ziua, eu am contul blocat de adm financiara,as vrea sa stiu si eu cat poate sa-mi tina contul blocat avand un vedere ca suma este destul de mare si nu stiu cand o sa reusesc sa achit debitul


va ramane blocat pana isi recupereaza integral debitul plus cheltuielile de executare silita. cereti situatia sumelor ce se vor retine la administratia financiara

probabil si banca apoi va va retine niste comisioane destul de mari pt faptul ca au operat in sistem poprirea (intrebati la banca dvs exact sau cititi conditiile generale de utilizare ale contului dvs)
Se poate infiinta poprire pentru orice suma. Cea mai mica suma despre care eu am auzit ca ar fi fost infiintata poprire este 10,61 ron.
Asa ca mai bine mergeti si achitati sumele restante cu atat mai mult cu cat ati spus ca una dintre acestea este deja achitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Isi poate rezerva o banca dreptul de a bloca contul si a retine cardul utilizatorului? alingiuroiu alingiuroiu Buna ziua! Eu am o problema. Eu am facut un contract pentru un card de debit cu o banca din Romania. In perioada noiembrie- decembrie 2011 mi-am depus o suma ... (vezi toată discuția)
Au voie cei de la anaf sa pună poprire pe pensia de handicap ... Anghel_laurentiu34 Anghel_laurentiu34 Au voie cei de la ANAF sa pună poprire pe pensia de handicap gradul 2? Daca nu au voie as vrea sa îmi spuneți dacă i pot acționa în instanța de ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de garantie beatrice_barbu beatrice_barbu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: timp de 2 ani de zile mi s-a oprit 10% din salariu drept garantie, bani care s-au virat lunar intr-un cont. ... (vezi toată discuția)