avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura.

buna. am si eu o intrebare....de ce fel de procura am nevoie pentru a deveni reprezentatul legal al parintilor in intocmirea unui proiect de casa?(tot ce tine de acesta....intabulare, semnaturi..) specific ca ei sunt plecati din tara
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:15, 18 Martie 2010
procura generala la notariat sau doar procura speciala pt ceea ce doriti sa faceti
ma puteti ajuta cu un model?
suciu123 a scris:

buna. am si eu o intrebare....de ce fel de procura am nevoie pentru a deveni reprezentatul legal al parintilor in intocmirea unui proiect de casa?(tot ce tine de acesta....intabulare, semnaturi..) specific ca ei sunt plecati din tara

Fie faceti o procura generala,fie una speciala doar pentru ceea ce vreti sa faceti.
Mergeti pentru aceasta la un notar.
suciu123 a scris:
pentru a deveni reprezentatul legal al parintilor in intocmirea unui proiect de casa?(tot ce tine de acesta....intabulare, semnaturi..)

Proiectul casei se face de catre un arhitect, ce anume vreti sa faceti dvs?
pentru a va reprezenta parintii in aceste demersuri, aveti nevoie de procura din partea acestora.
procura se poate face la consulat /notar , in statul unde se afla parintii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul sot doreste sa renunte in favoarea mea. el detine impreuna cu mine un imobil (fara datorii bancare ... JoAnn JoAnn Fostul sot detine impreuna cu mine un imobil (fara datorii bancare sau catre stat). Vrea sa renunte la dreptul lui de proprietate in favoarea mea in cota de ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru reprezentare la succesiune luana1976 luana1976 Stimati Domni, tatal meu a decedat acum citeva zile in Bucuresti. Parintii mei sint divortati din 1998, iar la casa nu a fost efectuat ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire paveldaniela paveldaniela Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)