avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... copie a certificatului de distrugere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

copie a certificatului de distrugere

#-ope scurt,am dus masina la Remat,am luat actele si am urmat toti pasi care trebuiau facuti,totusi am gresit undeva,la notar cand am legalizat actele nu am stiut ca trebuie sa fac 2 copii de legalizare dupa certificatul de distrugere al masini. Depusei actele la politie si totul ar trebui sa fie ok,dar nu este ca eu nu am o copie dupa certificatul asta de distrugere.Ce ma fac fratilor? dadui masinuta de pomana la remat? de unde drac imi fac o alta copie legalizata. Si doamna notarita nu imi zise si mie ca trebuie sa fac mai multe,si io tampita sau blonda nu intrebai inainte pe nimeni.
of,ajutati-ma fratilor cu o informatie ca mor.........va roggg
Contactati notarul la care a-ti legalizat actele si ,cu scuzele pe care le apreciati de cuviinta,solicitati sa va elibereze copie dupa certificatul de distrugere
Dar de ce ati avea nevoie de 2 copii legalizate??
E nevoie doar de una, la vanzarea/folosirea voucher-ului.

Cine va mai solicita o copie??
Oricum, aveti posibiltatea obtinerii sau a unui duplicat de la Remat, sau de la notar a unei alte copii ( din arhiva) sau dc. aveti tupeu, chiar de la politie de la radieri. S-au mai vazut cazuri in care s-a omis sa se faca o copie legalizata dupa cartea de identitate a masinii si s-a "imprumutat" pt o jumatate de ora cartea de la politie, dar trebuie sa stii pe ce "butoane" sa apesi. Incercati primele 2 variante ( Remat si notar).
multumesc ,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut informatii ptr rabla neagu ctin neagu ctin Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui vaucher rabla complet GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua va rog mult ,o expunere scurta si clara la urmatoarea intrebare: care este ordinea etapelor ce trebuie urmate pentru a obtine un vaucher rabla ... (vezi toată discuția)
Programul rabla - ce documente sunt necesare? adrianag10 adrianag10 care sunt actele necesare pt a preda o masina la remat,si care sunt primii pasi de urmat?.!.Mai trebuie ceva de la primarie,trebuie facuta programare?.Va ... (vezi toată discuția)