avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ex. silita in insolventa
Discuție deschisă în Executare silită

ex. silita in insolventa

Buna,

Am primit bo in alb, drept garantie pt. plata. Nu mi s-a facut plata, si avand niste bo deja refuzate si investite, le-am pus in executare pe acelea.

Acum sc a intrat in insolventa. Pot sa cer recuperarea chelt. pricinuite de ex. silita? daca bo respective pt. care am cerut ex. silita erau deja platite?
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 18:28, 19 Martie 2010
Teoretic, procesul-verbal incheiat de catre executorul judecatoresc privind cheltuielile de executare, reprezinta titlu executoriu.
Inscrieti-va la masa credata si cu aceste sume.Oricum, in functie de situatia societatii respective, veti primi toata suma, doar o parte sau deloc.
art. 36 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei
De la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acţiunile judiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra debitorului sau bunurilor sale, cu excepţia căilor de atac declanşate de debitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa, daca este in litigiu ? utilizator234 utilizator234 Poate fi pusa o firma in insolventa (SRL), daca este in litigiu (este chemat in instanta ca parat)? (vezi toată discuția)
Clienti in lichidare-facturi neincasate nico75 nico75 Buna ziua, Firma la care lucrez are de incasat facturi de la clienti care se alfa in lichidare, reorganizare, mai exact sunt sub incidenta legii 85/2006. In ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-partajul bunurilor comune ginacoseru ginacoseru am un bilet la ordin avalizat de catre administratorul soc x.acesta se afla in procedura falimentului. biletul a fost primit garantie si completat in luna ... (vezi toată discuția)