avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... comert ambulant
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

comert ambulant

Buna ziua! Anul trecut am achizitionat o masina de inghetata din Anglia,si ne-am desfasurat activitatea in piete ,targuri si oboare,conform actului constitutiv al intreprinderii familiale pe care am infiintat-o.As dori sa va intreb daca trebuie un act aditional care sa mentioneze,,comert ambulant ,,deoarece in unele localitati pe unde am trecut cu masina de inghetata si mi se facea semn sa opresc sa cumpere lumea inghetata, uneori mi se cerea sa vada unde este specificat faptul ca am voie sa vand ambulant si nu in locurile mentionate mai sus.Mentionez ca masina de inghetata este special facuta sa circule deci ambulanta.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelanica , utilizator 16:13, 20 Martie 2010
Cod CAEN 5262 - Comert cu amanuntul prin standuri si piete
Aceasta clasa include:
- vanzarile cu amanuntul ale oricaror feluri de produse, in standuri, chioscuri, de obicei mobile, de-a lungul drumurilor publice sau in locuri fixe, in piete.

Din punctul meu de vedere este suficient...intrucat masina de inghetata, este practic un stand/chiosc mobil..
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
Catalin Manciu, Avocat
va multumesc mult pentru raspuns.Codul CAEN al nostru este 4781.
as dori sa -mi mai spuneti daca este obligatoriu sa avem casa de marcat pe targuri.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ? utc utc Vreau sa desfasor activitate de comert, respectiv prin piete, targuri si oboare cu produse de morarit, adica vanzare de malai, tarate, hrana ptr. animale. La ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Relatii infiintare i.i. gust gust Buna seara! as vrea sa infiintez o intreprindere individuala care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: - comert prin piete/targuri/oboare cu pasari ... (vezi toată discuția)