Buna seara,
Pana nu de mult SRL-ul la care sunt adinistrator presta ca activitate principala servicii de publicitate insa am decis sa deschid si un magazin online si am inteles ca trebuie sa obtin de la Registrul Comertului un certificat constatator pentru activitatea secundara pe care vreau sa o prestez in speta 4791.
Va rog daca puteti sa imi spuneti de ce am nevoie la registrul comertului, cu ce acte trebuie sa ma prezint, cereri, dosare...
-Decizia Asociatului Unic
-Act Constitutiv actualizat + incheiere de atestare (avocat)
----------------------------------------------
Daca v-as spune mai mult as incepe sa va acord o consultatie juridica, lucru total nepermis pe acest forum.
P.S.
Exista serviciul de consultanta juridica din cadrul ONRC; jurisiti; avocati, etc.
Trebuie sa faceti un act aditional prin care sa cereti schimbarea activitatitii secundare sau completarea obiectului de activitate.
Daca sunteti doi sau mai multi asociati va trebuie hotararea aga sau act aditional, un nou act constitutiv si apoi la orc pentru inregistrarea formalitatilor.
Puteti face aceste documente fie la un avocat care va poate rezolva toate problemele, fie la orc. Alegeti. Situatia se poate rezolva destul de repede.
Trebuie sa va completati obiectul secundar de activitate al asocietatii cu codul CAEN respectiv si sa solicitati autorizarea acestuia. In final veti obtine de la ORC un certificat constatator care va da dreptul de a presta acea activitate.
Nu uitati sa depuneti la ORC si Actul constitutiv actualizat.
Daca o aveti ca si activitate secundara, trebuie doar sa mergeti la Registrul comertului sa o autorizati.Completati model 3 Declaratie. [ link extern ]
Acte necesare
suciu_diana
Buna ziua,
care sunt pasii de urmat pentru completarea actului constitutiv, al unui SRL, cu mai multe coduri CAEN si inregistrarea acestuia la Reg Com? ... (vezi toată discuția)
Neclaritati
camiha
Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)