avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... URGENT incidenta bancara, poprire pe cont, datorii ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

URGENT incidenta bancara, poprire pe cont, datorii catre stat, banca si furnizori

Societate comerciala intrata in incidenta bancara de cecuri, poprire pe cont si o datorie catre banca de 430.000 ron, imposibilitate de plata catre furnizori peste 100.000 ron, datorie catre stat de 250.000 ron.
Gajurile la banca sint doua hale, achizitionate la valoarea de 700.000 ron, sechestru asigurator la finante constind in 7 autoturisme si 2 autoutilitare, bunuri personale are numai sotia unicului asociat ( administrator), constind in 3/8 din casa mostenita.
La inventarul de sfirsit de an s-a constatat un minus destul de substantial in firma aproximativ 200.000, constind in marfa.
1. In imposibilitatea acoperirii datoriilor mai sus mentionate care sint procedurile de recuperare a bancii, statului si furnizorilor?
2. Cum raspunde asociatul unic penal si civil?(nu are bunuri personale)
3. Sotia asociatului unic este afectata in vre-un fel?(sotia are semnat la banca un contract de fidejusiune)
4. Va rog o solutie cit mai convenabila de iesire din aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: mift , utilizator 21:28, 18 Martie 2010
Ce intelegeti dumneavoastra prin solutie convenabila ?
Realitatea pe care ne-ati prezentat-o nu va poate pune la dispozitie prea multe solutii convenabile.
Solutia convenabila ar fi: fara inchisoare :sorry:
Buna seara.
Este mult pana ...acolo,dar din cele relatate ar trebuit sa aveti un jurist de" mana "cu dvs. in permanenta pentru ca nu "face daraua cat platiti ocaua".
Raspuns pertinent si la obiectul cauzei dvs.va poate da numai cel ce vede toate actele ce au condus la atare situatie ca poate nu-i asa grava situatia .
Succes!
Cu respect,Alexa...
Multumesc frumos de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent incidenta bancara, poprire pe cont, datorii catre stat, banca si furnizori mift mift Societate comerciala intrata in incidenta bancara de cecuri, poprire pe cont si o datorie catre banca de 430.000 ron, imposibilitate de plata catre furnizori ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand/cesionez firma cu datorii la stat, banca si furnizori mift mift firma are aproximativ datorii de: stat 350.000 ron, furnizori 1.000.000 ron si banca 430.000. de asemenea firma detine cladiri achizitionate la valoarea de ... (vezi toată discuția)
Garantii Cent Cent Datorita crizei economice ma astept ca in curand sa nu mai reusasc sa tin pasul platilor si sa platesc cu intarzieri tot mai mari furnizorii. Totodata cei de ... (vezi toată discuția)