departe de mine de a lua aparare statului
dar totusi statul ofera ptr cine vrea sa invete studii gratuite , ptr o perioada pana gasesti un serviciu un ajutor de somaj
dar o sa te intreb si eu ceva tu ce oferi statului ? statul asta nu este decat o comuniune de persoane care convetuiesc dupa anumite reguli
ce ai vrea tu sa iti ofere? chiar si pe criza asta daca vrei sa muncesti o sa gasesti ceva de lucru
Statul in ziua de azi se afla intr-o criza profunda nu numai de venituri , dar si de identitate! Nu cred ca se pune doar problema de ceea ce ofera statul , dar si de ceea ce i se ofera de catre cetatenii care locuiesc in acest stat! Avem statul pe care ni l-am creat singuri prin reprezentantii pe care majoritatea si i-a ales! Caci majoritatea dicteaza ...asta este democratia!B-)
am calatorit in europa dar nu am vazut nicaieri ceea ce am vazut la noi oameni isi numara maruntisul cand intra intrun magazin si de cele mai multe ori sunt obligati sa lase jumatate din prod inapoi ca nu le ajung bani cunosc o familie care locuiesc in chirie si abia reusesc sa treaca luna alocatia care o primesc copii este egala cu zero sa vb de fonduri europene nerambursabile unde sunt?...pt aceste fonduri se cere aproape imposibilul tot cei cu bani indeplinesc conditiile de a pune mana pe aceste fonduri mai sunt apartamente ANL dar iti trebuie cativa ani sa primesti acest apartament la asta ma refeream ...pe scurt isi bag ei bani in buzunar am discutat cu oameni care nici nu auzise de aceste fonduri
Pentru accesarea de fonduri nerambursabile trebuie sa existe un proiect , o investitie si un program in care sa fie incadrat proiectul. Nu oricine poate accesa astfel de programe si , de foarte multe ori , cei care le acceseaza habar nu au cum sa-si faca dosarele si , ca atare , multe din aceste dosare sunt respinse!