avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA POLUARE

Buna ziua! As dori un raspuns la urmatorul demers pe care doresc sa-l fac.Faptele sant urmatoarele: la data da 07 04 2008 am imatriculat un autoturism Passat euro3 an fabricatie 2004, pentru care am platit o taxa de poluare in valoare de 3984 roni suma calculata de cei de la finante publice jud. Dambovita.Cu totul intamplator o cunostinta mi-a comunicat ca as putea recupera acesti bani .As dori sa stiu ce sanse am de a recupera acesti bani si ce demersuri trebuie sa fac .Multumesc si astept raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: Cristina Oros , Avocat 09:39, 19 Martie 2010
am avut peste 15 procese de acest gen pe instanța de contencios adm ...B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare pentru autovehicole popa_ionel popa_ionel Buna ziua! Am cumparat un autoturism DACIA LOGAN F2 AMBIANCE 1,4, conform facturii nr._________ , din data de 22-07-2010. Pentru a inmatricula acest ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera taxa auto de poluare? Nelica Nelica Am cumparat un autoturism din Germania, in noiembrie 2008 si am platit 4066 ron taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera sceasta taxa daca inaintez o ... (vezi toată discuția)