avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONTABILITATE AGRICULTURA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONTABILITATE AGRICULTURA

Va rog sa ma ajutati daca se poate! Nu am facut contabilitate in agricultura dar am gasit o societate agricola si asi vrea va o primesc. Daca cineva ar dori sa ma ajute ar fi foarte bine. Va rog sa-mi recomandati si o carte cu acest specific care mar putea ajuta. va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 11:16, 22 Martie 2010
si eu tin evidenta ctb unei societati cu specific agricol / nu este asa dificil/ ca noutate la editura CONTA PLUS exista "contabilitatea in agricultura" MULTA BAFTA!
@angelica - pai poate ne pui si nou aici cateva exemple.
in agricultura trebuie sa lucrezi cu neterminata-331=711(chelt cu obtinerea produsulyi- ex.griu,porumb,orzoaica,vitei,etc)sau cu 332 la lucrari ex.-cind ai cheltuieli cu pamintul luat in arenda,ai moara proprie si faci venituri cu ea la terti deci si cheltuieli.(mamy_natalia@yahoo.com)daca vrei sa mai vorbim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare produse agricole bubby bubby la un SRL , are un teren agricol din care a obtinut si vandut produse agricole (Porumb) , Vrea sa emita factura de vanzare , dar nu are nici un act de ... (vezi toată discuția)
Monografie/documente societate cu activitate agricultura freenicos freenicos Va rog daca ma puteti ajuta cu o monografie specifica activitatilor agricole.Nu inregistrarile contabile ma omoara (ca sunt logice)cat documentele ... (vezi toată discuția)
Custodie produs finit xinom xinom In anul 2009 am avut in custodie o cantitate de grau din care o parte am vandut iar o parte a \"disparut\". La controlul fiscal din 2010 ni s-a cerut ... (vezi toată discuția)