avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare la Administratia Financiara - costuri?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare la Administratia Financiara - costuri?

La finante dupa ce am primit autorizatia de pfa trebuie doar sa ma inregistrez. Daca da, in ce consta inregistrarea si care e costul acesteia?
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 11:40, 19 Martie 2010
Inregistrarea la Adm Financiara consta in completarea unor formulare pentru stabilirea impozitului pe care-l veti plati. Nu costa nimic, doar cat dati pe cele doua registre obligatorii pentru PFA (de incasari si plati si de inventar), pe care trebuie sa le prezentati, de asemenea la Adm Financiara.
Mult succes!
Multumesc frumos ptr raspuns!
pasul1 -inregistrarea la onrc
pasul2-comandarare stampilei
pasul3-cumpararea registrelor obligatoriu numerotarea si snuriurea lor si vizare de finate.
pasul4- inregistrarea declaratiei privind venitul estimat in 15 zile de la infiintare Pfa
pasul5- cumpararea casei de marcat fiscala daca e cazul(fiscalizarea o face furnizorul cf.contractului)
altii pasi in functie de activitate: sistemul de alarma, avize primarie sanepid,mediu, pompieri, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inceput de pfa - indrumari dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am deschis un PFA si sincer mi-ar placea sa stiu , dupa ce ies cu certificatul de la ONRC care e urmatorul pas? Cam ce mi-ar trebui sa-mi incep ... (vezi toată discuția)
După ce se înființează pfa-ul, pot cumpăra imediat casa de marcat? Magbd Magbd Buna ziua, După ce ridic actele de înființare a PFA-ului de la ONRC și cumpăr stampila, pot să cumpăr imediat și casa de marcat? Casa de marcat ... (vezi toată discuția)
Pfa - infiintare salon coafura melikamy melikamy Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Doresc sa infiintez un [b]salon coafura [/b]in propria locuinta (parter), unde voi desfasura ... (vezi toată discuția)