avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Programul Prima casa 2
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Programul Prima casa 2

Buna ziua ,
As dori sa stiu de cand intra in vigoare Programul prima casa 2 deoarece m-am interesat la cateva banci si nu au Instructiuni de aplicare decat in varianta prima casa 1, respectiv imobil construit deja si cu extras de CF.
Eu am gasit firma de constructii ce are si teren de constructie, e de acord cu vanzarea prin programul Prima casa 2, dar nu stiu cand va incepe derularea lui si in ce conditii, asa incat nu stim ce acte am putea incheia intre mine si constructor pentru a fi credibile in fata bancii.
Va multumesc mult.
O zi buna

Alte discuții în legătură

Programul prima casa 2 clujanul clujanul Va rog sa-mi spuneti daca programul prima casa 2 este sau nu operabil? Am consultat cateva banci si mi-au spus ca nu au instructiuni aparute aplicarea ... (vezi toată discuția)
Prima casa - constructie locuinta (avem in proprietate un teren ipotecat) cristina_nita_ro cristina_nita_ro noi suntem in situatia urmatoare: avem un teren in proprietate (eu si sotul) pe care este pusa ipoteca rang I la o canca pentru un credit de nevoi personale cu ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui apartament prin programul prima casa care are ipoteca de rang i ContSters74807 ContSters74807 Buna ziua, am o problema si as dori sa stiu daca ma puteti ajuta. In decembrie 2007 am incheiat un precontract pentru cumpararea unui apartament care are ... (vezi toată discuția)