avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 119/2007 dar n-am contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 119/2007 dar n-am contract

Buna,

pentru a obtine o hot. definitiva avand ca temei oug. 119/2007, e suficient daca am doar facturile? fara contract..(am trimis si concilieri, chiar daca oug nu cere si asta, sa-mi dovedesc si buna credinta ;) ). Unele facturi sunt si semnate si stampilate, altele doar semnate...dar pe facturi se prevede ca plata se face pana la data de .... + penalitati de 2% pe zi de intarziere, si ca prezenta tine loc de contract.

E ok daca calculez penalitati de pe facturi?

Si inca ceva...am depus o somatie 119/2007 (pt. o soc cu care am contract + facturi) insa s-a respins ca nelegal timbrata...mai pot depune odata tot pe baza oug 1119/2007, sau trebuie pe oug 5/2001???

Multumesc!!!

Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:39, 22 Martie 2010
Acum ceva timp, a fost un topic deschis pe Avocatnet.
Poate gasiti raspunsurile la intrebarile Dvs.

www.avocatnet.ro/content/for...
Incercati OG5/2001, este mai permisiva si are o plaje mai larga de aplicare, chiar daca nu ai contract.Apoi. daca nu , mergeti pe calea dreptului comun, oricum veti solicita si cheltuieli de judecata, pentru taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta!!! fany22 fany22 Buna, Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)
O.119/2007 ContSters115121 ContSters115121 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum este corect sa recuperam banii de la un fost angajat (facturi neachitate), in baza O.119/2007 sau in baza ... (vezi toată discuția)
Dispozitiile oug 119/2007 ca temei juridic in instanta? bobcat27ad bobcat27ad A folosit cineva in fata instantei ca temei juridic prevederile OUG 119/2007?. Cum e practica judecatoreasca in acest sens? As vrea sa o folosesc, intrucat pe ... (vezi toată discuția)