avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri UE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri UE

Buna ziua ,
va rog sa ma lamuriti daca exista ceva programe la ora actuala pentru acordare de fonduri pentru investiti -Societati nou infiintate sau societati mai vechi dar aflate pe pierdere,Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 14:46, 20 Martie 2010
Dupa cum am scris in numeroase randuri, in mediul urban se poate acorda finantare nerambursabila pentru societatile cu minim 1 an de activitate si care inregistreaza profit.

Daca doriti detalii suplimentare, precum si o analiza a posibilitatilor dvs. concrete de finantare, putem sa va livram un raport de consultanta.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari
Da sunt numeroase subventi si facilitati ce se acorda microintreprinderilor si societatilor nou infiintate de care foarte multa lume nu stie intrucat in domeniul accesari fondurilor europene sunt foarte putine informatii iar atunci cand exista sunt ambigue si trunchiate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile Eugenia1970 Eugenia1970 Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene chiojdean chiojdean buna,tuturor as dori ceva lamuriri despre accesarea fondurilor europene. sint persoana fizica,detin o anumita suprafata de teren ce as putea sa o destinez ... (vezi toată discuția)