avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoatere de sub sechestru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoatere de sub sechestru

sa va explic mai detaliat cazul

cum poti scoate de sub sechestru un apt
este cumparat prin credit, este dat avans
pers in cauza este judecata in libertate in urma acuzatiei de grup infractional
din cate am inteles s a dat o noua lege in care se mentioneaza cei implicati in dosar nu vor mai vi judecati colectiv ci individual
persoana implicata in cauza are pe numele sau doavada unei infractiuni de 700 dolari
dar infractiunea totala pe grup este estimata la 1 mil de eur parca
avocatul sau spune ca daca se va ajunge la o definitivare a cazului si ar fi sa i retina apt pt ca este unul din putinele pers implicate in dosar care are pe numele sau o valoare in cazul nostru imobil chiar dc paguba sa este mica i se va retine locuinta cu toate ca pana in momentul de fata poate face dovada legala a banilor cu care a fost cumparat imobilul
ceea ce vreau sa stiu este:
daca este adevarat ca exista o noua lege in care va fi judecat individual...
si dc exista vreo sansa sa scoata imobilul de sub sechestru spre a fi instrainat

Alte discuții în legătură

Scoatere de sub sechestru cosminaneacsu cosminaneacsu buna seara, s a cumparat un apartament prin credit ipotecar.Poate face doavada banilor proveniti pt cumpararea apt (avans).Un an mai tz a fost pus sub acuzarea ... (vezi toată discuția)
Masura sechestrului asigurator dincagina dincagina Buna Acum aprox 1 luna si jumatate s-a dispus prin ordonanta emisa de catre procuror, masura sechestrului asigurator asupra unu bun aflat in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Punere sub sechestru alinacap alinacap Buna ziua, Fratele meu a fost arestat anul trecut 6 luni pt infractiune informatica. Au pus sechestru pe masina, laptop, telefoane, etc. Problema sta in ... (vezi toată discuția)