avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoatere de sub sechestru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoatere de sub sechestru

buna seara, s a cumparat un apartament prin credit ipotecar.Poate face doavada banilor proveniti pt cumpararea apt (avans).Un an mai tz a fost pus sub acuzarea de infractiune de grup (inselaciune).Paguba pt care s a facut doavada pe numele in cauza este de 700 dolari.Imediat dupa arestare i s a pus sechestru pe locuinta.Din cate am inteles s a dat o noua lege in care nu se vor mai judeca cei implicati in dosar, colectiv ci individual.Este adevarat?
Iar daca poate face dovada ca apt a fost cumparat legal i se poate scoate de sub sechestru?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:17, 19 Martie 2010
cosminaneacsu a scris:

buna seara, s a cumparat un apartament prin credit ipotecar.Poate face doavada banilor proveniti pt cumpararea apt (avans).Un an mai tz a fost pus sub acuzarea de infractiune de grup (inselaciune).Paguba pt care s a facut doavada pe numele in cauza este de 700 dolari.Imediat dupa arestare i s a pus sechestru pe locuinta.Din cate am inteles s a dat o noua lege in care nu se vor mai judeca cei implicati in dosar, colectiv ci individual.Este adevarat?
Iar daca poate face dovada ca apt a fost cumparat legal i se poate scoate de sub sechestru?

Aspectul ca respectivul spatiu cu destinatia de locuit se afla pe rolul fiscal al persoanei cercetate,a determinat si a permis autoritatii in drept ,sa dispuna masura asiguratorie ,respectiv sechestrul asiguratoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere de sub sechestru cosminaneacsu cosminaneacsu sa va explic mai detaliat cazul cum poti scoate de sub sechestru un apt este cumparat prin credit, este dat avans pers in cauza este judecata in libertate ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in 2015 in urma unor fapte mi s.a pus sechestru asiguratoriu ... Alina123456 Alina123456 Buna seara! In 2015 in urma unor fapte mi s.a pus sechestru asiguratoriu pe suma de 25000 de lei, la momentul respectiv le.am pus la dispozitie acte ... (vezi toată discuția)
Partajarea unui imobil grevat de sechestre asiguratorii sammy44 sammy44 sunt coproprietara unui imobil care urmeaza a fi partajat. in urma divortului mi s-a incredintat spre crestere copilul. apartamentul este grevat de sechestre ... (vezi toată discuția)