avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! In 2015 in urma unor fapte mi s.a pus ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! In 2015 in urma unor fapte mi s.a pus sechestru asiguratoriu ...

Buna seara! In 2015 in urma unor fapte mi s.a pus sechestru asiguratoriu pe suma de 25000 de lei, la momentul respectiv le.am pus la dispozitie acte doveditoare pt suma respectiva, in 2019 s.a hotarat :"mentine masura asiguratorie a sechestrului luata asupra sumei de 25000 lei apartinand inculpatei prin ordonanta din 2016,confisca produsul infractional dobandit in urma activitatii infractionale respectiva suma de 44000 lei ".
Cum pot ridica sechestrul asiguratoriu,unde sunt cei 25000 de lei carei autoritati competente sa cer banii si cum? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:43, 27 Martie 2021
cei 25000 lei n-au plecat nicaieri, ei sunt blocati (sechestrati). scoaterea de sub sechestru se face de catre autoritatea (de obicei instanta) care a hotarat asta, in urma achitarii datoriilor pe care le aveti de achitat si a solicitarii dvs. consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu un proces penal ... avocatnet55 avocatnet55 Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu un proces penal pt ca primesc pareri contradictorii de la oameni din domeniu si as vrea sa mai am pararea si ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto viorel00 viorel00 Buna dimineata, ma numesc Turcan Viorel si in noiembrie 2019 am achizitionat un autoturism marca vw Golf 3 si mentionez ca am fost sa il nmatriculez pe numele ... (vezi toată discuția)
Scoatere de sub sechestru cosminaneacsu cosminaneacsu buna seara, s a cumparat un apartament prin credit ipotecar.Poate face doavada banilor proveniti pt cumpararea apt (avans).Un an mai tz a fost pus sub acuzarea ... (vezi toată discuția)