avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sechestru asigurator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sechestru asigurator

Poate o societate pune sechestu asigurator asupra bunurilor altei societati fara ca aceasta sa fie informata? pentru niste sume care nu sunt certe?
Cel mai recent răspuns: numaru10 , utilizator 21:48, 19 Martie 2010
Sechestrul asigurator,in conformitate cu disp art 591-601 Cod procedura civila poate fi dispus numai de catre instanta de judecata ,la cererea oricarei parti interesate
Intrebarea era daca societatii pe care o detin i se pun sub sechestru bunurile, acest aspect nu ar trebui comunicat societatii, sau exista posibilitatea sa ti se puna bunurile sub sechestru fara ca tu sa cunosti acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator Dima Mihaela Dima Mihaela Buna dimineata. Spuneti-mi va rog, exista vre-un articol in Cod de proc.civ. prin care sa se poata depuna cerere la instanta pentru instituirea unui sechestru ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator Borza Borza Buna pot sa fac o cerere de sechestru asigurator imobil in conditiile in care am o plangere penala aflata in faza de cercetare penala si in care m-am ... (vezi toată discuția)
Ipoteca imobil+ sechestru asigurator imobil ektcib ektcib buna ziua, am un contract de executie lucrari care este garantat cu un contract de ipoteca de \"grad I, precum si interdictia de instrainare, grevare si ... (vezi toată discuția)