avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pt. PFA - certificat de rol fiscal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pt. PFA - certificat de rol fiscal

Imi trebuie un certificat de rol fiscal. Sediul il fac pe Mihai Bravu intr-un apartament pe care il mostenesc iar in buletin este adresa unde locuiesc . Intrebare pe care o adresez...Pe ce adresa imi fac acest certificat si de unde il ridic fiind vorba de sectorul 2 Bucuresti. Mentionez ca am ridicat un certificat de atestare fiscala din str. CA Rosetti nr.39 sect.2 si nu mi la primit la registrul comertului.
Cu stima Maria Craciunescu
Cel mai recent răspuns: danielas4 , utilizator 12:39, 28 Septembrie 2010
Adresa declarată ca sediu de desfășurare a activității. Dacă aveți puncte de lucru, trebuie să vă depuneți dosar de CIF pentru fiecare adresă unde figurați cu acestea.

Succes!
m-am lovit de aceasi problema. cine elibereaza certificatul rol fiscal pentru persoane fizice? il poate solicita doar proprietarul imobilului?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 stie cineva pt sector 1 unde se elibereaza un certificat fiscal, inainte era pe calea grivitei la impozite si taxe dar vad ca s-au reorganizat si mai sunt 2 ... (vezi toată discuția)
Administratie financiara julyana2010 julyana2010 Ca PFA cu domiciliul din CI in sec 4 si cu sediul social in sec 2...la care Administratie Financiara, trebuie sa merg pentru a depune declaratiile de ... (vezi toată discuția)
In cat timp se obtine un certificat fiscal in bucuresti? cassy cassy stie cineva in cat timp se obtine un certificat fiscal in Bucuresti? Gresesc cand afirm ca sectorul 5 este singurul in care obtinerea unui certificat fiscal ... (vezi toată discuția)