avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... in cat timp se obtine un certificat fiscal in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

in cat timp se obtine un certificat fiscal in bucuresti?

stie cineva in cat timp se obtine un certificat fiscal in Bucuresti?
Gresesc cand afirm ca sectorul 5 este singurul in care obtinerea unui certificat fiscal dureaza "2 zile lucratoare"?
multumesc anticipat pentru orice raspuns.
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 23:34, 18 Ianuarie 2010
In sectorul 1 se poate obtine pe loc.
Nu gresiti!
In Bucuresti certificatul fiscal se elibereaza pe loc daca impozitul este achitat la zi la orice sector cu exceptia sectorului 5 , unde se elibereaza a doua zi.
Insa "smecherii" mai mari ca la sectorul 1 nu se fac nicaieri! Si va explic si de ce ! La vanzarea unei proprietati , cumparatorul se duce si se inregistreaza pe rolul fiscal cu noua achizitie , dar vanzatorului nu i se radiaza automat proprietatea incasandu-i-se in continuare impozit si calculandu-i-se penalitati , desi el a instrainat acea proprietate! Practic , exista 2 persoane trecute pe rolul fiscal (vanzatorul si cumparatorul) , pana cand , vanzatorul se sesizeaza si solicita expres radierea de pe rolul fiscal a proprietatii vandute! In ce consta smecheria? In incasarea unor bani nedatorati de catre primarie , bani care nu se mai intorc in buzunarele cetateanului pacalit , ci sunt compensati cu alte eventuale debite sau impozite neplatite! Practic , este un "imprumut" smecheresc !B-)
Ce parere aveti?!
:D
sunt indignata pt ca ....azi am depus la sectorul 5 pt certificat fiscal. Am fost "programata" miercuri sa-l ridic.....in contextul in care anul trecut, avand nevoie, la fel, de certifcat fiscal...am depus luni si am ridicat marti ! adica acum astept o zi in plus !
cu privire la cele expuse de dl Mihai Grigore....da, cunosc, si si pe mine ma enerveaza teribil acest "imprumut" luat cu japca ! in plus, "smecheriile" practicate la sectorul 1...dupa stiinta mea se efectueaza in toata capitala, la toate sectoarele.
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010
cassy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ct costa si ce acte trebuie pt o donatie ? apollo apollo Cat costa si ce acte trebuie pt o donarea unei case de la parintii pt rude gr I (fiica + ginere) ? Se poate face aceasta operatiune in perioada sarbatorilor ... (vezi toată discuția)
Licitatie apartament pr1272 pr1272 Am cumparat de la banca prin licitatie un apartament. Am fost la taxe si impozite de am deschis rol si am platit impzitul. Dupa care trebuie sa merg la cartea ... (vezi toată discuția)
Pe numele cui se obtine titlul de proprietate dupa uzucapiune? izabela_25 izabela_25 Sunt unul dintre cei 3 mostenitori ai unui teren de 300m si o casa in bucuresti, care a apartinut bunicului, dar acesta are doar o chitanta de manadin 1949 cu ... (vezi toată discuția)