avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa vand/cesionez firma cu datorii la stat, banca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa vand/cesionez firma cu datorii la stat, banca si furnizori

firma are aproximativ datorii de: stat 350.000 ron, furnizori 1.000.000 ron si banca 430.000. de asemenea firma detine cladiri achizitionate la valoarea de 700.000 ron de 1720 m2. as dori sa vand firma cuiva dar nu stiu care sunt procedurile, daca mai am vreo obligatie fata de firma dupa aceea si unde as putea gasi cumparatorul. exista un contract de fidejusiune semnat la banca. acesta se anuleaza sau raman tot eu?
inseamna ca vechiul administrator... va raspunde de cecurile refuzate pe perioada cit a a fost numit?......in ce sens raspunde?....asta ar insemna ca cecurile refuzate ar trebui achitate pina la numirea noului administrator?
inseamna ca vechiul administrator... va raspunde de cecurile refuzate pe perioada cit a a fost numit?......in ce sens raspunde?....asta ar insemna ca cecurile refuzate ar trebui achitate pina la numirea noului administrator?
scuze.. era calculatorul pe alt utilizator....si din greseala intrebam in numele ei... :P
in ce sens raspunde?....asta ar insemna ca cecurile refuzate ar trebui achitate pina la numirea noului administrator?

Raspunderea poate fi penala sau patrimoniala
Buna ziua, Am o firma cu activitate din 2006 si din probleme personale incepand cu 2008 n-am mai putut sa-mi achit datoriile catre stat . Mai exact n-am mai depus bilantul incepand cu anul 2008 si am ajuns cu datorii de aproape 30.000 ron catre stat. Cum sa procedez sa cedez sau sa vand firma neavand aceasta suma de achitat catre stat?
Cel mai bine este sa cititi articolul scris pe acest site
www.avocatnet.ro/content/art...

Alte discuții în legătură

Urgent incidenta bancara, poprire pe cont, datorii catre stat, banca si furnizori mift mift Societate comerciala intrata in incidenta bancara de cecuri, poprire pe cont si o datorie catre banca de 430.000 ron, imposibilitate de plata catre furnizori ... (vezi toată discuția)
Urgent incidenta bancara, poprire pe cont, datorii catre stat, banca si furnizori mift mift Societate comerciala intrata in incidenta bancara de cecuri, poprire pe cont si o datorie catre banca de 430.000 ron, imposibilitate de plata catre furnizori ... (vezi toată discuția)
Cedare firma cu datorii cristinahajdu cristinahajdu Firma sc W srl. Are datorii ---2000(salarii) la stat ---15.000 tva la stat ---30.000 datorie la alte srl Firma are 2 ... (vezi toată discuția)