avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerecunoasterea copilului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerecunoasterea copilului

tocmai am aflat de la persoana cu care am intretinut relatii sexuale acum ceva timp ca este insarcinata in 2 luni.
ea a omis sa spuna ca nu mai ia pastile......
doreste sa tina copilul desi la momentul actual spune ca nu are nici o pretentie asupra mea
imi puteti spune ce se poate intampla daca nu recunosc copilul si cat de mult poate merge ea
daca mergem la notariat si facem un act prin care ea declara ca nu are nici o cerinta din partea mea....ma ajuta intr un fel pe viitor...adica sa nu se ajunga la test de paternitate...etc , adica sa fiu nevoit sa platesc pensie alimentara...
Cel mai recent răspuns: chip2010 , utilizator 18:48, 20 Martie 2010
De incurcat poate sa va incurce. De ajutat ...in nici un caz .
Un asemenea act ar fi o ...recunoastere a copilului.
Restul ...balarii fara valoare. Cum va puteti imagina ca puteti tanzactiona ca la piata drepturile unui copil?? Treziti-va!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2010
romascanu, moderator
chip2010 a scris:

da.este in afara casatoriei....
nu exista nici o relatie intre noi doar existenta unor contacte sexuale ocazionale.
ea doreste sa tina copilul desi spune ca nu doreste nimic din partea mea.
dar eu nu pot sta linistit mai ales ca nu imi doresc acest copil. mai ales ca nu mi a spus ca nu mai ia pastile .
daca nu recunosc paternitatea copilului ce se poate intampla??

Nu se intampla nimic,dar daca sunteti tatal copilului se poate dovedi.
Poate ca nici nu sunteti sigur ca este copilul dvs...
nu sunt deloc sigur........dar nici imposibil........
nu doresc sub nici un fel acest copil..va ruina viata si a mea si a ei..ca sa nu zic ca si a copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatia Alex89 Alex89 Salut! Am si eu o problema foarte mare si as dori niste raspunsuri. Bun! Sa incep cu inceputul, am avut o relatie intima cu o fata pe care nu o cunosteam mai ... (vezi toată discuția)
Copil, relatie extraconjugala, pensie alimentara cristigy cristigy Buna ziua. In urma cu 13 ani eu si mai multi colegi de munca am intretinut raporturi sexuale pe o durata de cateva luni cu o femeie maritata care a divortat ... (vezi toată discuția)
Test paternitate user369 user369 Este posibil sa am un copil de 9 luni despre care nu am stiut ca ar fi al meu pana in momentele de fata,am aflat de curand despre acesta si as dorii sa fac un ... (vezi toată discuția)