avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu de incadrare ian. 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu de incadrare ian. 2010

Buna ziua! La 1 ian. 2010 m-am reintors in activitate din concediu crestere copil. Postul este de secretar cu studii superioare (aceasta fiind o conditie de baza a postului). Salariu de incadrare 999, spor de vechime 10% si inca un spor de 15% (nu mai stiu exact pt ce). Colegele din celelalte secretariate mai au un spor de 30% care se aplica la toate secretarele, indiferent de studii. Acest spor l-am avut in momentul intrarii in concediu crestere copil. Pe luna ianuarie am primit acel spor, pe februarie mi-a fost retinut sporul dat in ianuarie pe motiv ca nu ma incadrez dupa noua lege aplicabila din 1 ianuarie 2010. Acum, eu nu sunt lamurita daca mi-au fost respectate in totalitate drepturile. Decizia de reincadrare mi s-a facut pe 999 lei (mi-au comunicat verbal, nu am document scris). Va multumesc pt tot ajutorul dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2010
mihaela022005, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:58, 21 Martie 2010
Dupa cate inteleg,lucrati intr-o unitate din sistemul bugetar,de aceea,pt. un raspuns corect ar trebui sa cunoastem pe care anexa se incadreaza unitatea dvs, pt. a putea stii ce sporuri se introduc in sal de baza in mod legal.
Ca o observatie cu caracter general,la revenirea in activitate,trebuia sa primiti o decizie de incetare a suspendarii cim,precum si un act aditional la cim,in care sa se precizeze noul salariu de incadrare.
Poate reveniti cu precizari.
Lucrez ca secretara la o facultate, in cadrul unei universitati.Acest spor care mi-a fost luat este doar pt. secretare.Probabil ca au facut acele hartii mentionate de dvs. mai sus, dar nu mi le-au prezentat.
Trebuia sa depuneti contestatie in termen de 5 zile de la data luarii la cunostinta a actului administrativ de stabilire a drepturilor salariale, la sediul ordonatorului de credite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Treapta de salarizare mihaela022005 mihaela022005 Buna ziua! Sunt incadrata pe postul de secretar studii superioare IV/2 in invatamantul universitar. Pana luna trecuta (adica fluturasul din luna mai) eram ... (vezi toată discuția)
Salariul unui asistent medical principal de 12ani=salariul unui incepator loreleip loreleip Dupa o vechime in munca de19 ani,sunt asistent medical cu principal primit in 1999,lucrez de 14 ani pe ambulanta la acelasi loc de munca si am salariul de ... (vezi toată discuția)
Salarizare in invatamant rendec rendec salut, ma numesc Cristina, si sunt angajata unei unitati de invatamant din Ilfov, in functia de sectetar III, am revenit la serviciu pe data de 22.02.2010, din ... (vezi toată discuția)