avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina personala fotografiata de un vecin
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina personala fotografiata de un vecin

Posed masina de 12 ani,locuiesc in acelasi cartier de 30 de ani,am ajuns de nu mai am loc sa imi parchez masina,de cand sunt :locatari cu chirie,copiii vecinilor au masini ,sa va explic,am venit de la munca ,si unde imi parchez masina de 12 ani (mai mereu imi gasesc locul ocupat si tre sa imi parchez masina la 300-500 m distanta/practic unde imi gasesc loc)gasesc masina unui vecin de peste drum/blocul din fata,ca sa reuseasca alt vecin sa isi parcheze masina in spatele meu,eu am parcat-o pe a mea bara la bara cu a vecinului de peste drum,ca apoi el sa coboare si sa imi fotografieze masina si sa ma reclame la politie. Acum eu va intreb :UNDE ESTE VINA MEA? Va multumesc anticipat si astept raspunsul d-stra
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:37, 20 Martie 2010
Dar politia ce v-a spus?
Faptul ca a facut o fotografie in spatiul public unde se afla si masina dv. nu este o ilegalitate. Nici faptul ca dv. v-ati parcat masina unde ati gasit un loc pe spatiul public nu este o ilegalitate in conditiile in care nu era semn care sa va interzica.
Lucrurile marunte ne creeaza necazuri mari. Este loc pentru toti oamenii, dar cati dintre noi suntem oameni?
Nu a-ti precizat esenta,spatiul unde parcati autoturismul este concesionat de la primarie?
Sau in zona,fiinteaza modelul ,primul sosit primul beneficiar al s?
Daca spatiul respectiv de parcare ,nu este special marcat ,davca nu este luat in evidenta de catre autoritatea locala,persoana care va ocupa locul nu a incalcat nicio prevedere in vigoare
Desfasurati demersuri ll nivelul autoritatii locale ca respectivul spatiu sa fie utilizat oficial ca si spatiu de parcare auto,sa fie demarcat ,spatiile concesionate individual
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2010
ynocentta, utilizator
Atata timp cat nu aveti spatiul pe care de obicei parcati,inchiriat,acesta poate fi ocupat de oricine,conform principiului"dreptul primului venit"

Nu am inteles insa daca in urma sesizarii s-a luat vreo masura impotriva dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa mi se ridice masina pentru ca parchez pe trotuar, langa blocul in care locuiesc? little_30devil little_30devil Paralel cu blocul in care locuiesc este un mic trotuar (jumatate de metru latime).Sunt doar 9 locuri de parcare pentru 2 blocuri de 10 etaje. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Blocare in parcare cetateanuly cetateanuly Buna ziua Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze? (vezi toată discuția)
Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)