buna ziua,,in luna decembrie,,p internet mia dat un om add,,lam acceptat alea alea,pana knd mia tr un link si fara sa fi stiut ce este ,sincer am accesat acel link,,el atunci tot ce aveam in pc meu mia furat,parole,adresele de messenger,poze,absolut tot,,el acum a modifikt acele poze inkt sa para ca sunt nud,,si de atunci el avand toate contactele mele,colegi,profesori,ma ameninta de fiecare data,ma suna la telefon,imi spune k vb cu toate contactele mele,si dak nui dua o suma de bani sau dak nu fac ce spune l posteaza pozele pe internet,bineinteles care sunt modifikte,,la rofesorii mei a inceput sa spune fel si fe
l d lucruri total neadevarate,ma suna la 3 noaptea,,p internet primesc amenintari..isi ia identitati false at knd vorbeste cu cnv din cunostintele mele,,si nu sunt singura fata care pateste asa,,spunetimi cum pot scapa de el...imi vorbeste urat si mie si parintilor mei,,am dovezi,,convorbiri.am de toate,,dar cum pot sa fac sa scap de el...ajutatima va rogX-(
da am uita sa mentionez,,k am descoperit persoana,stiu cn este,e un om din ploiesti,,am fost la politia de acolo,am depus o plngere side acolo mi sa spus k ei numai pot afec absolut nimic,,doar p cale legala sa fac ceva,,,bn ca acel om a dat si declaratie falsa atunci,,,in care a spus k nu are treaba chira cu toate cele mentionate,dar eu am dovezi si toate convorbirile care arata ca el e cel care ink ma ameninta ..
Greseala care va costa linistea si nu numai
Modificati la PC personal toate parolele,introduceti elemente noi de protectie
Daca detineti inregistrari ale convorbirilor si cunoasteti identitatea persoanei .puteti formula plangere la politie
Ce puteti face este sa depuneti plangere la politie. prezentand dovezile prin care sa va sustineti spusele. Cred ca exista cai pentru ca persoana sa poate fi i dentificata. Insa simplu nu va fi .