avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va org, un sfat....
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va org, un sfat....

Am o cunostinta care in urma unui divort are dreptul sa-si vada copilul miercurea si vinerea o data la doua saptamani.Mama copilului insa nu ii permite tatalui sa-si vada copilul decat cand vrea dumneaei.Mentionez ca exista o hotarare judecatoreasca prin care tatalui i se da voie sa-si vada copilul la termenul mai sus mentionat.Cum ar putea tatal sa reuseasca sa-si vada copilu la termenul stabilit? Cui ar putea sa se adreseze pt solutionarea acestei probleme?Va multumesc pt raspuns, anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alina Defta , Avocat 00:35, 25 Ianuarie 2007
#-o Neinspirata mama copilului.Din cauza acestui refuz tatal ar putea castiga custodia copilului,daca ar incerca asta.:)
Poate face plangere la Politie pentru infractiunea de nerespectare a hotararii judecatoresti. La politia din raza careia domiciliaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va org, un sfat.... hopedia76 hopedia76 Am o cunostinta care in urma unui divort are dreptul sa-si vada copilul miercurea si vinerea o data la doua saptamani.Mama copilului insa nu ii permite ... (vezi toată discuția)
Va rog, un sfat.... hopedia76 hopedia76 As vrea sa va intreb ,cine este in masura sa imi raspunda sa o faca, cum trebuie procedat in cazul urmator: am o cunostinta care in urma unui divort i s-a ... (vezi toată discuția)
Proces de vizitare minor ContSters118946 ContSters118946 buna ziua! fosta sotie mi-a facut proces de vizitare, insa copilul de 11 ani nici nu vrea sa auda ca trebuie sa mearga la ea in week-end,mai ales ca nu s-au ... (vezi toată discuția)