In urma ultimului inventar efectuat la firma unde lucrez eu, s-a ajuns la concluzia ca este un minus in gestiune de 1 miliard rol, iar plus de 1.4 miliarde rol. Eu nu sunt gestionar, nu am semnat acte in acest sens. Eu ma ocup de comenzile pieselor. Sunt la magazie 4 gestionari. Care se ocupa sau trebuie sa se ocupe de intrarea-iesirea pieselor. In ce masura pot fi tras la raspundere pentru acest fapt?
Fiecare piesa care intra are un cod si o denumire. Uneori in franceza, alteori in Romana. S-au facut modificari asupra denumirii, dar s-a pastrat codul si valoarea intacte. Pentru o mai buna identificare.
Aceasta diferenta intre - si +se perpetueaza in timp, intrucat la ultimele inventare, ea a fost aproximativ la fel, dar nu s-a operat nicicum pana acum, se pare, doar s-a sustinut acest lucru.
Si ar mai fi o problema. Anul trecut a "murit" de doua ori serverul, stergand multe informatii din baza de date. Dar se pare ca aceste lucruri urate nu au fost aduse la cunostiinta conducerii. S-a incercat repararea problemei fara a crea panica.
Avand in vedere ca eu sunt cel ce comanda, ce implicatii poate avea acest lucru asupra mea? Daca are.
nu mai exista notiunea de imputatie:">
Pt. orice paguba, angajatorul trebuie sa se adreseze instantei:O
Ori, nu vad, ce instanta te poate obliga la plata unei sume de bani asa de mare, cu atat mai mult cu cat pertotal ai plus in gestiune:D