avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... carti pentru studenti
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

carti pentru studenti

avand in vedere ca sunteti multi absolventi de drept pe acest forum,
vreau sa va rog sa mi recomandati o carte pentru un student in anul I ~o carte e mereu un cadou reusit iar cum nu am legatura cu domeniul merg pe mana dvs~ orice sugestie despre ce v a inspirat in facultate este profund apreciata:D:D
Cel mai recent răspuns: iulia. , utilizator 21:11, 28 Martie 2010
Va recomand doua carti, care sunt utile oricarui absolvent de drept.Este vb de cele doua dictionare :cel de drept civil si cel de drept penal.
Eseuri de filosofie a dreptului- Mircea Djuvara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiul de drept Imanent Imanent Buna tuturor, Am vrut sa va intreb ceva in legatura cu studiul de Drept. Am 26 de ani, sunt absolvent al Facultatii de Stiinte Politice din Cluj , catedra ... (vezi toată discuția)
Magistrati slabi pregatiti prosecuter_badboy prosecuter_badboy de ce sunt atat de slab pregatiti tinerii absolventi ai facultatilor de drept?si cum de ajung magistrati cu note mari dar ei totusi nu stiu nimic??????? nimeni ... (vezi toată discuția)
Drept.admitere magistratura any_eladia any_eladia am si eu nevoie de putin ajutor.....dk se poate ..bineinteles. nu prea am timp de mers la biblioteca,dar m-am inscris la magistratura,am nevoie de ... (vezi toată discuția)