avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parasirea locului accidentului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parasirea locului accidentului

Buna ziua ,
Am avut parte de un accident , am ferit un caine si am intrat pe trotuar , lovind un suport de ziare . Am plecat de la locul incidentului , fiind tarziu .

Ce se intampla daca nu am declarat in 24 ore de la momentul incidentului ? Pagube am eu la masina si acel suport . Martori nu au fost . Erau doar 3-4 masini in trecere
Cel mai recent răspuns: jd3rul , utilizator 10:42, 23 Martie 2010
mai bine stati cuminte. ce mai puteti face. sunteti sigur ca nu sunt victime? s-ar putea cineva sa va fi luat numarul de la masina.
S-ar putea sa fi avut noroc ,sa nu fi observat nimeni cele intamplate.
Problema ar fi ca daca v-ati deteriorat autoturismul va trebui sa va duceti sa il reparati si va va fi solicitata dovada emisa de politie.
Sper sa nu fi observat nimeni . Au fost doar cateva masini in trecere .
Cand ma duc la politie sa scot acea dovada ( pentru a-mi putea repara masina ) , ce as putea sa declar pt a evita amenda ?
de ce nu mergeti direct la asigurator si sa deschideti dosar de dauna direct? fara politie, fara batai de cap??? parca de la 1 iulie a intrat in vigoare si amiabilul si lipsa obligativitatii mersului la politie pentru orice fleac...
Deci uite ca ti-am dat 'Aplauda' la post , daca este asa cum zici tu .

Daca nu e , iti retrag aplauzele :)) Am sa merg maine sa vad daca e asa cum zici tu :D Precizez ca am RCA , nu am CASCO . Sigur merge ? Eu o repar pe banii mei , pt ce sa mai merg la asigurator ?
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
jd3rul, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz plata casco Parazitu Parazitu Buna ziua, saptamana trecuta am avut un incident in trafic: am lovit un caine, iar dupa impact m\'am panicat si am tras de volan, intrand intr\'un autoturism ... (vezi toată discuția)
Am obligatia legala sa anunt accidentul la politie? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am parcat pe partea dreapta regulamentar, m-am asigurat in oglinzi, am deschis usa sa ies afara si un tir mi-a acrosat usa, nu e paguba mare, ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului paulHD paulHD buna ziua luni 28 nov am lovit un audi aflat intr-o parcare i-am spart un stop si pt ca m-am speriat am fugit de la locul accidentului si ieri 1 dec a venit ... (vezi toată discuția)