avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continutul unei adv. din care sa rezulte:salariul, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continutul unei adv. din care sa rezulte:salariul, spor vechime dupa 01 04 '92si ore de noapte

am preluat aceasta sarcina de serviciu,!! sa fac adv. in care sa apara salariul, spor de vechime in procent si suma si sporul de noapte.
Mentionez perioada 01 1992 -07 2002, functia receptioner la un institut de studii sindicale care aveau si cazare. In STATE figureaza orele prestate de noapte si suma respectiva.
Intrbare: cum trec in adv. orele, si suma? Astept un raspuns.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:21, 21 Martie 2010
Banuiesc ca "adv"este prescurtarea prescurtarea cuvantului adeverinta.
Cu respect,va rog ca atunci cand solicitati un ajutor,indiferent de forma acestuia si va adresati cuiva,macar din respect pentru acele persoane scrieti cuvintele intregi si corect in limba romana.
Eu as refuza aceasta sarcina care din punct de vedere a atributiilor de serviciu,apartine Serviciului financiar,contabilitate.
Aceasta mai ales daca nu aveti in fisa postului stipulata o asemenea indatorire.
Veti face doua adeverinte, una salarii si spor vechime cealalta pentru sporul de de noapte, se intocmeste conform modelului din Ordinul nr. 687 din 15 Septembrie 2006 pentru aprobarea Procedurii privind modul de eliberare a actelor doveditoare ale sporului pentru munca prestata in timpul noptii si de valorificare a acestuia in procesul de stabilire si/sau de recalculare a drepturilor de pensie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul pentru munca prestata in timpul noptii Doina Elena Doina Elena Va rog sa imi spuneti daca sumele platite pe statul de plata pentru ore de noapte, in perioada 1979-1990, au facut parte din baza de calcul pentru contributia ... (vezi toată discuția)
Luarea in calculul pensiei de invaliditate a sporului de noapte AmedeoP AmedeoP Am 43 de ani si sunt de astazi cand am primit decizia de pensionare pensionar datorita bolii (scleroza multipla), pensionar. Am fost salariat fara intrerupere ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie- plata pe post ika ika Buna ziua, Am primit decizia de pensionare in data de 02.06.2009,in data de 04.06.2009 am depus la CJP bz, o adeverinta cu salariile brute incasate lunar ... (vezi toată discuția)