avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general costul productiei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

costul productiei

buna seara.va rog mult sa ma ajutati.cum pot calcula costul productiei?cum pot determina costul pe produs?dupa ce formula se calculeaza coeficientul k?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 08:59, 22 Martie 2010
Costul productiei .. care? In fuctie de tipul productiei (cuplata, un produs, doua produse, produse secundare) va pot oferi o solutie. Detaliati cat mai mult.
roxena a scris:

buna seara.va rog mult sa ma ajutati.cum pot calcula costul productiei?cum pot determina costul pe produs?dupa ce formula se calculeaza coeficientul k?
multumesc mult

Desigur, se pot da lamuriri. Despre ceea ce intrebati dv. s-au scris carti intregi.
Iar raspunsul la intrebare ar necesita spatiul pentru un articol destul de larg, pentru a nu va oferi doar "pilule".
Mai efectuati si un pic de munca de cercetare/studiu individual si veti intelege mai bine, iar satisfactiile vor fi mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Conditii autorizare sanitar veterinara stefanmilitaru stefanmilitaru Buna ziua, Am deschis un magazin cu urmatoarele clase CAEN: -4711-Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse ... (vezi toată discuția)