avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere C.M.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere C.M.

Daca unui salariat i s-a desfacut contractul de munca, el fiind plecat in strainatate, cum recuperam eventualele debite fata de angajator
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:21, 21 Martie 2010
Actiune in pretentii in instanta
Pentru recuperarea debitelor pe care acel fost salariat le are fata de societatea la care a lucrat va trebui sa-l actionati in judecata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent !!! actiune pentru recuperarea prejudiciilor Alina Alina Alina Alina Buna ziua Am urmatoarea speta. Suntem o fabrica de termopane care a avut o salariata angajata pe functia de operator calculator avand ca si proceduri de ... (vezi toată discuția)
Unde apelez? ioana miu ioana miu Buna ziua, In urma disponibilizarii facute la firma unde eu am lucrat,am facut parte din cei disponibilizati. Contractul de munca a incetat conf.art 65 (1) ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa modific o hotarare? cosmin13 cosmin13 As avea si eu rugamintea sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu posibilitatea modificarii/ revizuirii unei ordonante date pe OG 5/ 2001, sunt nou in domeniu ... (vezi toată discuția)